Bilstein schokdempers maken het rijden veiliger en leuker

Hallo allemaal, Johan van Mierop hier. Aangezien ik problemen heb met mijn verzekering, ben ik op zoek naar manieren om het auto rijden veiliger en misschien tegelijkertijd ook leuker te maken.

Ik kreeg een tip van een maat van mij. Hij zei, ik heb laatst mijn schokdempers vervangen. Niet voor zomaar een nieuwe, maar voor de Porsche onder de schokdempers. De Bilstein schokdemper is namelijk een van de meest hoogwaardige schokdempers in de hele wereld. Ze worden gemaakt in Duitsland, waar anders immers, en ze hebben een ongekend goede reputatie bij car tuning en styling liefhebbers, maar ook voor normale auto bezitters kunnen ze zeer goed van pas komen.

Dus ik ging zoeken op het internet naar Bilstein schokdempers. In Nederland verkochten ze wel maar vaak te duur naar mijn smaak. Ging ik ook maar even kijken in Google UK. Toen vond ik: https://www.extreme-carstyling.co.uk/bilstein/. Zeer voordelig geprijsd. En ik vond een geschikt model specifiek voor mijn auto. Normaliter bestel ik geen dingen in de UK, maar deze keer leek me toch de moeite van de besparingen wel meer dan waard. Zo gezegd zo gedaan, de schokdempers had ik binnen een week in huis. Brexit of niet, sommige dingen kun je toch beter bij onze noorderburen zoeken.

De installatie heb ik uit laten voeren door een goede maat van mij. Juist ja die maat die de schokdempers van het machtige Bilstein in de eerste plaats had aanbevolen. Voor hem was het een fluitje van een cent om dit onderdeel te installeren op mijn voertuig. Enfin, nu drie weken later rijd ik al een tijdje rond met mijn Bilstein schokdempers. Het bevalt me uitstekend kan ik je vertellen. Bochten gaan veel soepeler en drempels ook. Het was al met al een geslaagd experiment en smaakt zeker naar meer…